Activ4 Eνίσχυση – Πολυβιταμίνη για ενήλικες

ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ

ΑΡ.ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΟΦ: 19191/13-3-2015
Υπεύθυνος κυκλοφορίας: PIERRE FABRE HELLAS ΑΕ

store-locator-icon

Πρωτοποριακός συνδυασμός Προβιοτικού και Σαμπούκου για την υποστήριξη του οργανισμού.

 • Το Activ4 ΕΝΙΣΧΥΣΗ είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με φυτικά εκχυλίσματα Σαμπούκου και Τζινσενγκ που συμβάλλει στην καλή λειτουργία της άμυνας του ανοσοποιητικού συστήματος(1) και στη διατήρηση της ζωτικότητας(2) ώστε να προσφέρει ενίσχυση σε άτομα που θέλουν να προστατεύσουν τον οργανισμό τους κατά τη διάρκεια του xειμώνα.

  Το Αctiv 4 ΕΝΙΣΧΥΣΗ συνδυάζει ένα φυτικό εκχύλισµα ΣΑΜΠΟΥΚΟΥ και έναν µικροοργανισµό γαλακτικής ζύµωσης, τον LACTOBACILLUS RHAMNOSUS. Ο συνδυασµός αυτός είναι αποτέλεσµα 6ετούς έρευνας στα εργαστήρια της Pierre Fabre και πρόκειται για κατατεθειμένη ευρεσιτεχνία. Η σύνθεση του ΑCTIV 4 ΕΝΙΣΧΥΣΗ περιέχει επιπλέον ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ. Ένα σύµπλοκο ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ και ΜΕΤΑΛΛΩΝ προστίθεται στη σύνθεση για βελτιστοποίηση της δράσης.

  (1) Ο σαµπούκος, οι βιταµίνες Α, Β6, Β9, Β12, C, D, ο σίδηρος, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο συµβάλλουν στην καλή λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήµατος. Οι βιταµίνες Β2, C, Ε, ο ψευδάργυρος, το σελήνιο και το µαγγάνιο βοηθούν στην προστασία των κυττάρων από τις βλάβες που συνδέονται µε το οξειδωτικό στρες. 
  (2) Το ΤΖΙΝΣΕΝΓΚ, οι βιταµίνες Β2, Β5, Β6, Β12, C και ο σίδηρος συμβάλλουν στη µείωση της κόπωσης και τη διατήρηση της ζωτικότητας.

 • Οδηγίες χρήσης: Λαμβάνεται από το στόμα. Κατά τη διάρκεια του χειμώνα, για τη θωράκιση του οργανισμού: 2 κάψουλες ημερησίως, το πρωί, κατά προτίμηση μαζί με ένα ποτήρι νερό, για 15 ημέρες. Να ανανεώνεται εάν χρειάζεται κατά τη διάρκεια του χειμώνα.

  Προειδοποιήσεις: Να φυλάσσεται µακριά από τα µικρά παιδιά. Τα συµπληρώµατα διατροφής δεν πρέπει να χρησιµοποιούνται ως υποκατάστατο µιας πλήρους και ισορροπηµένης δίαιτας και ενός υγιεινού τρόπου ζωής. Να µη γίνεται υπέρβαση της συνιστώµενης ηµερήσιας δόσης. Σε περίπτωση που παίρνετε και άλλα συµπληρώµατα διατροφής, ακολουθείστε τις ΣΗΠ*. Να φυλάσσεται µακριά από το φως, τη θερµότητα και την υγρασία. Συµβουλευτείτε τον γιατρό σας αν θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρµακευτική αγωγή ή αντιµετωπίζετε προβλήµατα υγείας. Το προϊόν αυτό δεν προορίζεται για την πρόληψη, αγωγή ή θεραπεία ανθρώπινης νόσου. ∆εν συστήνεται στις γυναίκες που είναι έγκυες ή που επιθυµούν να µείνουν έγκυες. ∆εν συστήνεται σε άτοµα που πάσχουν απο παθήσεις που επιφέρουν υψηλή συσώρευση σιδήρου. ∆εν συνιστάται παρατεταµένη χρήση.

 • Άµυλο αραβοσίτου, Περίβληµα: υδροξυπροπυλοµεθυλοκυτταρίνη, Ασκορβικό οξύ, Εκχύλισµα σαµπούκου, Στέλεχος Lactobacillus rhamnosus(υπόστρωµα: πρωτεΐνες γάλακτος), Οξική DL-α-τοκοφερόλη, Θειικός σίδηρος, Θειικός ψευδάργυρος, Νικοτιναµίδιο, Θειικό µαγγάνιο, Ξηρό εκχύλισµα ρίζας τζίνσενγκ, Αντισυσσωµατικός παράγοντας: στεατικό µαγνήσιο, Οξική ρετινόλη, Παντοθενικό ασβέστιο, Σεληνικό νάτριο, Χλωριούχο χρώµιο, Χοληκαλσιφερόλη, Συνένζυµο Q10, Υδροχλωρική πυριδοξίνη, Μονονιτρική θειαµίνη, Ριβοφλαβίνη, Κυανοκοβαλαµίνη, Μολυβδαινικό νάτριο, Φυλλικό οξύ, Βιοτίνη.

   

   2 κάψουλες% ΠΠΑ*
  Μικροοργανισμός: Lactobacillus rhamnosus  ≥ 10×108UFC  –
  Eκχύλισμα σαμπούκου 100 mg  –
  Eκχύλισμα τζίνσενγκ 10 mg  –
  Βιταμίνη Α800 μg100%
  Βιταμίνη Β1 1,1 mg100%
  Βιταμίνη Β21,4 mg100%
  Βιταμίνη Β316 mg100%
  Βιταμίνη Β5 6 mg100%
  Βιταμίνη Β61,4 mg 100%
  Βιταμίνη Β850 μg 100%
  Βιταμίνη Β9200 μg 100%
  Βιταμίνη Β121,25 μg 50%
  Βιταμίνη C80 mg 100%
  Βιταμίνη D5 μg 100%
  Βιταμίνη E12 mg 50%
  (ισοδυναμεί με α-τοκοφερόλη)  
  Σίδηρος5 mg 36%
  Ψευδάργυρος5 mg 50%
  Σελήνιο30 μg 55%
  Χρώμιο25 μg 63%
  Μαγγάνιο1 mg 50%
  Μολυβδαίνιο25 μg 50%
  Συνένζυμο Q102 mg –

  * ΠΠΑ: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς

Δείτε τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς…..

Εργαστήρια Naturactive |
Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική cookies | Όροι Χρήσης | Credits