botanical-expertise-logoBOTANICAL EXPERTISE

Τα εργαστήρια Pierre Fabre μετά από τουλάχιστον 40 χρόνια έρευνας στην αξιολόγηση των φυτικών εκχυλισμάτων για τη δημιουργία φαρμάκων, δερμοκαλλυντικών προϊόντων και προϊόντων φυτοθεραπείας, καθιέρωσαν μία πλήρως ελεγχόμενη διαδικασία με προδιαγραφές ποιότητας από την επιλογή του φυτικού είδους έως το τελικό προϊόν.
Όλα τα στάδια της παραγωγικής διαδικασίας ελέγχονται από τους αντίστοιχους ειδικούς: ειδικά εκπαιδευμένους γεωπόνους, βοτανολόγους, φυτοχημικούς, φαρμακοποιούς.
Τα φυτά που συλλέγονται από όλο τον κόσμο αποστέλλονται στο Κέντρο Έρευνας της Pierre Fabre στην Τουλούζη το οποίο, σε συνεργασία με το Κέντρο CNRS, αναλαμβάνει την ανάλυση των χημικών και φαρμακολογικών τους ιδιοτήτων. Στη συνέχεια, επιλέγονται οι πιο κατάλληλες ποικιλίες φυτών καθώς και οι ιδανικές συνθήκες καλλιέργειάς τους.
Η Pierre Fabre ορίζει το Χάρτη Ποιότητας σε συνεργασία με εξειδικευμένους γεωπόνους σε κάθε περιοχή διασφαλίζοντας την τήρηση αυστηρών προδιαγραφών. Ο τρόπος της καλλιέργειας και της συγκομιδής διασφαλίζει σταθερή ποιότητα και ποσότητα των δραστικών συστατικών. Η εκχύλιση των δραστικών συστατικών του φυτού γίνεται στο κέντρο εκχύλισης του Gaillac που είναι το μόνο κέντρο εκχύλισης στην Ευρώπη το οποίο λειτουργεί σύμφωνα με τις προδιαγραφές του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων των Η.Π.Α. (FDA). To τιτλοδοτημένο και τυποποιημένο εκχύλισμα μετά από πληθώρα ελέγχων ενσωματώνεται στο τελικό προϊόν.


Εργαστήρια Naturactive |
Επικοινωνία | Πολιτική Απορρήτου | Πολιτική cookies | Όροι Χρήσης | Credits